O NAMA

NEVERA • RENT A BOAT & FISHING TRIPS

Mi smo Nevera, novoosnovana čarter senzacija koja će vas poput prave nevere odvesti u avanturu Kvarnerom.

Upoznajte kapetana

Davor Baričević (86.), iskusan je član posade, ujedno i vlasnik obrta “Nevera” koji u ponudi ima najam plovila (rent a boat) i ribolovne izlete (fishing trips). Iskustvo rada na brodu, strast prema ribarenju, razvilo se u zanimljivu i uzbudljivu kombinaciju koju danas želi dijeliti sa svojim gostima da bi ostvarili nezaboravno iskustvo i naučili nešto novo. Glavna misija i cilj “Nevere” – rent a boat & fishing obrta ponuditi je najbolje od Jadranskog mora i Kvarnera. Pozivamo vas da nam se pridružite na ribolovu, naučite kako loviti ribu ili provozate brodom obilazeći Jadran.

Od prvog susreta s morem Davor svaki slobodan trenutak provodi ribareći iz svoje barke. Nakon 16 godina rada na riječnom brodu, ploveći rijekom Rajnom, došlo je vrijeme da donese odluku i nešto promijeni u svojem životu. Odlučio je spojiti nešto što istinski voli i u čemu uživa. Znao je što je to, pa nije bilo teško ujediniti ljubav i strast u jedno i pretvoriti to u posao. Rodila se tako ideja o obrtu koji pruža usluge najma plovila i izlete ribolova.

Naišao sam na prekretnicu u životu i trenutak kad sam se zapitao: “ što mogu učiniti da promijenim nešto u svom životu. Tada sam shvatio: spojit ću ono što znam i volim u jedno.”

Trenutno smo jedini u Novom Vinodolskom koji pružamo ribolovne izlete, a uz to nudimo i najam brodova. Glavni cilj koji želimo postići je da svojim gostima pružimo nezaboravno iskustvo i prenesemo barem djelić one strasti koju imamo i živi u nama.

Saznajte više o nama, našim turama i izletima i rezervirajte svoje mjesto na nekom od njih već danas. Garantiramo vam da nećete požaliti.

O nama

U potrazi ste za avanturom brodom ili ribolovom na Kvarneru?

Dobrodošli u “Neveru” – uslužni obrt koji se bavi pružanjem rent-a-boat i fishing trips usluga u Novom Vinodolskom, na Kvarneru. Trenutno smo jedini uslužni obrt koji na ovom području nudi ribolovne izlete. Naš cilj je ponuditi i pružiti najveću kvalitetu usluge, ugodno iskustvo i sjećanja koja će ostati zauvijek. Želja nam je da vam omogućimo bezbrižan odmor i nezaboravan provod za vrijeme boravka u Hrvatskoj, kao i inspirirati vas da nam se opet vratite i možda ponovite iskustvo s nama.

U ponudi imamo niz drugih usluga koje uključuju: najam plovila (charter), ribolovne izlete (lov na tunu i druge vrste ribe) tijekom cijele godine, poludnevne i/ili cjelodnevne izlete s uključenim pićem i grickalicama, privatne ture, panoramsko razgledavanje, kao i pomoć pri pronalasku smještaja u blizini na zahtjev gostiju na temelju njihovih planova, rasporeda ili ideja. Ponuda plovila dostupna je u rubrici RENT A BOAT.

Dok zajedno kreiramo vaš idealan odmor, cilj nam je oživjeti vaše ideje pretočiti ih u stvarnost i u uspješnu suradnju s nezaboravnim iskustvom. Želja nam je ostvariti pozitivno iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili rezervaciju mjesta.

Vodimo vas u razgledavanje Kvarnera. Uz Neveru, novu charter senzaciju, nikad nije dosadno.

O nama
Novi Rent A Boat Web koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo surfanja našom Web stranicom. Korištenjem naših Web stranica prihvaćate upotrebu kolačića.
SAZNAJTE VIŠE